Häirikkö-Sepe?

keskiviikko, 28.6.2006 klo 18:40     Kommentit pois päältä artikkelissa Häirikkö-Sepe?

Äsken soi puhelin, luulin että joku soittaa kännipuhelua väärään numeroon, mutta soittaja olikin ylikierroksilla käyvä Sepen puhelinmyyjä.

Olen kerran vuoteen maksanut ~50e Sepe-kalenterista, joka sekin tuntuu kovalta. Nyt olisi pitänyt maksaa 50e lisää jostain ihmeen SOS-lehdestä.

Katsoin soittajan tiedot numeron perusteella, numero oli nimellä Mikola Lippo, Norpress. Norpress.com -sivulta käy ilmi että Lippo Mikola on firman toimitusjohtaja. Sitä oliko soittaja numeron omistaja en tiedä, koska ekan 5sek aikana tuli sen verran paljon tekstiä etten tajunut yhtään mitään.

Sivuilla mainostetaan puhelinmyyntiä näin:

Haluatteko tehostaa tuotteidenne tai palveluidenne myyntiä?

Nykyaikaisen Contact Centerimme ohjelmistot ja tehokas henkilökuntamme tuottaa asiakaskontakteja huimaan tahtiin. Käsittelemme sovitut asiakaskohderyhmät nopeasti ja tehokkaasti. Myös korkea laatutaso ja osaamisemme varmistaa maksimaalisen tuloksen myyntityössä. Kanssamme saavutatte tuloksia, joista ennen uskalsitte vain unelmoida.

Soittajalla oli ainakin vauhtia ja nopeutta, piti kolmeen kertaan sanoa ei ja lopulta löin luurin korvaan kun paasaus vain kiihtyi, hemmo ei kuunnellut yhtään mitä sanoin.

—-

Jotenkin koko helikopteribisnes haisee, joku tienaa, porukka maksaa. Paljonkohan Norpress saa joka tilauksesta?

Jos yhteiskunta ei tarjoa pelastuskoptereita, niin olisiko parempi olla ilman kun harrastaa kerjuuta?

Comments are closed.

What's this?

You are currently reading Häirikkö-Sepe? at Ville.fi.

meta